не

не
не
част no; (пред дума) non
познаваш ли го? — не, не го познавам lo conosci? — no, non lo conosco

Български-италиански речник. 2015.

Игры ⚽ Нужно сделать НИР?

Share the article and excerpts

Direct link
Do a right-click on the link above
and select “Copy Link”